Dr. Monica Pop, reţeta pentru creşterea imunităţii în plină pandemie de coronavirus! „Vitamina C are efecte secundare” VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, medicul Monica Pop a vorbit cu subiect şi predicat despre pandemia de coronavirus, oferind şi reţeta pentru creşterea imunităţii pentru această perioadă în care cazurile de coronavirus se extind din ce în ce mai mult.

Cunoscută drept una dintre cele mai puternice voci din medicina românească, Monica Pop s-a arătat extrem de iritată de panica şi isteria care s-au creat, din cauza pandemiei de coronavirus. Cadrul medical a dezvăluit că se face mult prea multă vâlvătaie, lucru care nu ajută deloc în situaţia actuală. Mai mult de atât, Dr. Monica Pop a dezvăluit că la nivel global, România este una dintre cele mai bine administrate ţări în ceea ce privesc măsurile luate pentru combaterea coronavirusului.

„Se estimează că vârful de epidemie va fi săptămâna viitoare. Am o informaţie pe surse, că România este cotată drept una dintre cele mai bine administrate ţări din lume, din acest punct de vedere.” a spus Monica Pop.

A demontat mitul Vitaminei C

După ce s-a creat o reală isterie în România din cauza pandemiei de coronavirus, românii au început să îşi facă stoc de medicamente, cap de listă fiind Vitamina C. Dr. Monica Pop a atras atenţia că vitamina C nu doar că nu ajută în niciun fel în această situaţie, ci din cauza efectelor secundare, poate afecta sistemul imunitar.

„E o mare prostie vitamina C. Vitamina C este un mit foarte bine vândut pentr orice. În această situaţie ar trebui să fie făcută intravenos, nu aşa. Să nu uite nimeni că vitamina C are şi efecte secundare.” a mai spus doctorul.

Tratamentul pentru creşterea imunităţii recomandat de Dr. Monica Pop - Proxilaxia îmbolnăvirii 

- Isoprinosine 3 pe zi, un flacon
- Vitamina A - 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A) 
- Vitamina D3, f f importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 - 10000 u/zi.
Totul 1 lună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest