Elena Hueanu, război total cu Cristi Coandă: "Fetiţa plânge, urlă după mine, e traumatizată!"

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă sunt despărţiţi de multă vreme, Elena Hueanu şi Cristi Coadă nu se satură de certuri. Iar motivul este acelaşi, adică fetiţa lor, care din păcate a devenit victimă colaterală a conflictului dintre ei.

Şi-au aruncat nenumărate acuzaţii grave, unul la adresa celuilalt şi nimeni nu mai ştie exact care dintre ei are dreptate şi cine este vinovat pentru aceste neînţelegeri. Elena Hueanu a intrat, astăzi, în legătură telefonică directă la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, şi spus din nou printre lacrimi, cât de mult îşi doreşte ca fetiţa să fie lângă ea."Fetiţa este la mine, doarme. Sunt vreo mamă denaturată? Mi-a dat fetiţa pe proces verbal, lucru care mi se pare absurd, este ceva strigător la cer. Să îmi iau propriul copil pe proces verbal, nu sunt vreo mamă denaturată, nu sunt decăzută din drepturi, nu are el exercitarea autorităţii părinteşti singur. Fetiţa plânge, urlă după mine, cu toate astea mi-am rupt sufletul şi i-am dat-o lui. Nu înţelege că fetiţa este traumatizată, ea cu mami a crescut. (...) Eu nu am cuncubin, el are. Copilul trebuie să rămână la mine, iar el are voie să vină când vrea,"
a spus Elena Hueanu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Cristi Coandă a intrat şi el în direct prin telefon şi a contrazis toate afirmaţiile făcute de mama copilului său.

"Elena vorbeşte prost, ce spune ea sunt numai minciuni. Fata mi-a fost încredinţată mie. Ce mamă poţi să fii, să-ţi ia statul copilul? Până la proces, nu vi se pare normal ca şi tatăl să-şi vadă copilul? Copilul mi-a fost predat din Germania. A avut 6 luni de zile Elena să se întoarcă," a spus şi Cristi Coandă.

Cristi Coandă şi Elena Hueanu s-au despărţit din cauza certurilor şi scandalurilor tot mai frecvente. La un moment dat, în presă s-a vorbit chiar despre faptul că Hueanu ar fi fost bătută şi înfometată de iubitul ei. După ce s-au despărţit, fotomodelul a plecat în Germania, la rude. Blonda a povestit că principalele motive care au dus la încheierea relaţiei lor ar fi fost violenţa şi problemele cu alcoolul pe care le-ar avea fotbalistul.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest