Fiul lui Marcel Toader, motivul pentru care nu poate intra în posesia averii tatălui său! „Nu am rămas cu nimic”/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Invitat în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Maximilian Toader a vorbit deschis despre reala situaţie financiară în care se află, după moartea subită a tatălui său.

Marcel Toader a încercat întotdeauna să dea lovitura în afaceri şi nu s-a lăsat niciodată doborât, nici măcar atunci lucrurile nu ieşeau chiar atât de bine. În ciuda faptului că Maximilian Toader i-a fost întotdeauna alături, regretatul om de afaceri, din dorinţa de a-l proteja, îi ascundea problemele cu care se confrunta de fapt.

„Era un om introvertit. Nu îi plăcea să îşi arate slăbiciunile. Îmi spunea că este ok de fiecare dată. De la problemele sufleteşti a plecat tot, pentru că odată ce eşti în vârf şi la un moment-dat îţi bagi toată munca ta într-un proiect şi pierzi tot, este greu.” a mărturisit Maximilian Toader, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”.

De ce nu poate intra în posesia averii

Maximilian Toader se află într-o situaţie extrem de complicată. Pentru a intra în posesia tuturor bunurilor pe care le deţinea tatăl său, tânărul trebuie să facă succesiunea, care i-ar aduce deopotrivă şi toate datoriile pe care le avea regretatul om de afaceri.

Am rămas doar cu amintirea tatălui meu şi atât. Fac un apel la părinţi să se gândească foarte bine când au probleme, pentru că nu ştii ce îţi rezervă viaţa. N-am fost niciodată supărat pe el, pentru că problemele astea au venit fără voia lui.

Din punct de vedere legal, pot să locuiesc acolo. Apartamentul este pe o firmă, firma este în insolvenţă, iar pentru a plăti creditorii trebuie să vând apartamentul, dar nu pot face succesiunea. Datoriile se ridică la 150 de mii de euro, iar preţul apartamentului este de 200.000 de euro. Dar apartamentul intrând în vânzare scade de fiecare dată, cu 10%. Am apelat la anumiţi prieteni care se gândesc să îl cumpere ei, ca să pot achita datoriile.” a completat Maximilian Toader.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest