Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt, viitori părinţi! Bruneta a spus tot adevărul despre sarcină: „Un păstrămior”

 
+2 click pentru
galerie

Relaţia dintre Florin Păstramă şi Brigitte Sfăt, devine din ce în ce mai puternică pe zi ce trece. Cei doi le-au dovedit cârcotaşilor, că povestea lor de dragoste este una reală şi nu este una doar de dragul show-ului. În scurt timp se vor căsători şi sunt mai pregătiţi ca niciodată să îşi întemeieze o familie.

Brigitte Sfăt îşi doreşte să fie mămică şi este de părere că Florin Pastramă va fi un tată de excepţie. "Cu sarcină eventual, dar cu un păstrămior, nu. Normal că îmi doresc (n.r. un copil cu Florin Pastramă. Îmi doresc să fac un copil, sper ca Florin să fie tatăl copilului meu, sper să merite acest lucru. Timpul va demostra.", a declarat Brigitte Năstase, într-un vlog.

Cine vor fi naşii de cununie a celor doi

Într-un interviu acordat lui Jorge pe canalul său de Youtube, Brigitte Sfăt a precizat că s-a gândit şi i-ar plăcea ca Jorge şi soţia lui să fie cei care o vor cununa cu Florin Pastramă.

"La naşi te-ai gândit?", a întrebat Jorge. "M-am gândit să te pun pe tine. Tu ne-ai ursit. Dar tu vei fi primul pe listă la naşi că tu ai fost un fel de Nistradamus", a spus Brigitte Sfăt pe Youtube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest