Fosta asistentă de la „Star Matinal”, prima apariţie după ce a născut! De ce nu s-a căsătorit Zizik până acum/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Zizik este mai fericită ca niciodată! În urmă cu o lună, fosta asistentă de la „Star Matinal” a devenit mămică pentru prima dată, iar acum, a venit în platoul emisiunii „Răi da’ Buni” unde a vorbit cu lux de amănunte despre noul rol în care se află, dar şi despre care este motivul pentru care încă nu a făcut pasul cel mare cu partenerul de viaţă.

În ciuda faptului că după naştere s-a confruntat cu o serie de dureri extrem de mari, Zizik a luptat ca să le depăşească, pentru a avea grijă, aşa cum se cuvinte, de fiica sa Arianna. Aflată în rolul de mămică, fosta asistentă de la „Star Matinal” a mărturisit că nimic nu se compară cu sentimentele pe care le trăieşte.

„Dacă nu aş trece prin naştere, aş face foarte mulți copii. Am avut o perioadă mai dificilă, dar am trecut cu brio, iar de câte ori o priveşti, îţi trece. Mi s-a părut greuţ, pentru că în momentul în care ai dureri, nu mai eşti în stare să ai grijă de fetiţa ta aşa cum îţi doreşti. Nu puteam nici să mă încalţ, nici să mă descalţ” a spus Zizik, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”

Motivul pentru care nu s-a căsătorit

Chiar dacă traieşte o frumoasă pooveste de dragoste cu tatăl fetiţei sale, Zizik nu este încă o femeie căsătorită. Se pare că singurul lucru care i-a împiedicat pe cei doi, să îşi unească destinele, a fost birocraţia.

„Am dorit să ne căsătorim până am rămas însărcinată. Însă actele, birocraţia. A fost foarte greu. Am fost în Germania să obținem actul şi au rămas să îl trimită. Este puţin absurd, dar nu avem de ales. Trebuie să aşteptăm! Noi nu ne aşteptam să rămânem însărcinată, dar Dumnezeu... Nu vreau să mă mut în Germania, pentru că nici lui nu îi place şi nu a avut niciodată o prietenă nemţoaică.” a completat blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest