Fostele iubite s-au aliat! "Nick Rădoi vorbea cu fostele în baie". Mara Bănică le-a dat replica tuturor: "Credeam că el e un papiţoi"

 

Nick Rădoi s-a despărţit de Nicole, fata lângă care şi-a petrecut în ultimul timp zilele. Totul a pornit de la o filmare postată recent pe Youtube, în care se făceau dedicaţii din partea milionarului pentru fosta sa iubită, Mădălina.

După ce s-au iubit, s-au certat şi s-au despărţit iremediabil. În timp ce Nicole îi reproşează lui Nick că a izolat-o de mama sa, Nick Rădoi se abţine să facă comentarii neplăcute faţă de relaţia lor. În schimb, a dezvăluit că motivul despărţirii a fost unul fals, întrucât clipul care a iscat cearta a fost înregistrat cu mult timp înainte ca ei doi să formeze un cuplu.

Mara Bănică a intrat în direct şi a transmis un mesaj picant, dar cu mult înţeles, despre milionarul Nick Rădoi: "Eu pe Rădoi l-am crezut un bou. Foarte mult timp am crezut că este un idiot. Viaţa a făcut să-l cunosc şi să îmi dau seama că nu este aşa. Este destul de uns cu toate alifiile, omul vă cunoaşte şi ştie ce şi cât poate fiecare, fetelor. Dacă Dumnezeu va face să cunoască pe una pe care va merita, va rămâne cu ea pentru totdeauna. El nu e omul de la televizor. Eu l-am perceput exact ca pe un papiţoi. El ştie exact ce mişcă în fiecare secundă. Eu am fost la nişte mici cu el şi i-am luat telefonul să vedem cine îi scrie lui pe Facebook. Rămâi tâmpit. Câte dive d-astea din showbiz care în faţă se dau mari domnişoare, sunt disperate, sunt cu foamea în gât şi toate vor să trăiască mai bine. Omul se convinge care dintre ele merită sau nu. Oricum există filmări şi destule dovezi din ce fac fetele astea... Am văzut unele dintre ele. Nu vreau să zic cine i-a furat din casă, că se supără pe mine. El ştie ce zace şi fiţi sănătoase şi ziceţi mersi că v-aţi plimbat puţin prin America".

S-au despărţit după un an de zile de relaţie
Cei doi erau de un an de zile împreună, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe Nick Rădoi să îi ceară lui Florin Salam să îi cânte o piesă pe 30 mai despre Mădălina Apostol, iar acest lucru nu a fost deloc pe placul lui Nicole.
Mădălina Apostol așteaptă acum un copil cu un alt bărbat și este mai fericită ca niciodată. De altfel, prietena Monicăi Gabor și-a postat astăzi o fotografie în care își arată cu mândrie burtica de gravidă.

Nick Rădoi este un milionar stabilit peste hotare care s-a iubit cu multe femei, printre care Alina Radi şi Oana Iordache.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest