Guţă a rămas fără regină! "Eu nu pot accepta ideea asta"

 

După ce s-a despărţit de "Regele" manelelor, Cristina, cea care a avut curajul să îi dea papucii lui Nicolae Guţă, a intrat în direct la "Răi da' buni" şi a vorbit despre ce s-a întâmplat între ei.

Supărată din cauza dezamăgirii pe care o trăieşte şi de faptul că cel pe care-l iubeşte nu a dat niciun semn de viaţă de când ea l-a părăsit, Cristina a mărturisit detalii în ceea ce priveşte despărţirea dintre ea şi manelist.

"S-a întâmplat pentru că el este suleyman. El are mai multe muieri, cum le spune el, şi vrea să trăiască cu toate în acelaşi timp, iar eu nu pot să accept chestia asta. Dacă m-ar iubi cu adevărat, m-ar iubi doar pe mine. Nu l-am prins cu alta. El ar fi vrut ca toate muierile lui să stea la Petroşani şi să fie azi cu una, mâine cu alta, iar eu să fiu doar una dintre ele. Eu nu pot accepta asta. E normal să treacă pe la ele, dar nu e normal să rămână cu fiecare într-o relaţie. El nu s-a dus să-şi vadă copiii, le-a chemat la Petroşani... Le-a chemat acolo, iar eu am plecat. Nu-mi place să dau nume, ştiţi şi voi despre cine este vorba. Dacă mă iubea ar fi dat un semn după ce am plecat. Nu cred că m-ai înţeles. Eu nu accept ca la turci să trăim în harem", a mărturisit Cristina, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, în emisiunea "Răi da' buni".

Relația dintre Nicolae Guță și Cristina a durat de câteva luni, timp în care manelistul s-a îngrijit să o ”tuneze” în zona bustului pe blondină și să își mărturisească, public, dragostea pe care i-o poartă tinerei pe care, susținea el, o vede drept soția ideală pentru el.

Emisiunea "Răi da' buni" se difuzează de luni până vineri pe Antena Stars începând cu orele 20:00.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest