Ion Dichiseanu, dezvăluiri incredibile despre fiul secret al lui Sebastian Papaiani! "El e un suflet nobil"

 

Ion Dichiseanu a dat un interviu exclusiv în emisiunea "Răi da' buni", direct de la mare! Actorul a mărturisit detalii importante despre fiul secret al lui Sebastian Papaiani.

În urma zvonurilor apărute despre fiul secret al lui Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu a făcut publice detalii importante despre relaţia dintre artist şi fiul său care-i poartă numele şi cu care, contrar zvonurilor, avea o relaţie foarte apropiată.

"Avea grijă de el, pentru că el nu prea se ţinea de treabă. El îl ajuta şi material şi moral. El e un suflet nobil. Sebastian Papaiani asta e, să înţeleagă toată lumea. Un suflet ca al lui nu poate fi meschin. E un tip generos. Astea sunt speculaţii", a mărturisit Ion Dichiseanu.

Ultima întâlnire dintre artişti a fost una emoţionantă. Având patru spectacole programate pentru toamnă, cei doi s-au revăzut: "În clipa în care am aflat că Sebastian Papaiani e în spital, cum sunr eu, aşa spontan şi sentimental... M-am dus la spital! L-am văzut pe patul spitalului, vorbea, m-a recunoscut, avea o bărbie mai greoaie şi, sărăcuţul de el. Am vorbit cu doctorul care era atunci şi a spus că e în funcţie de el, dacă va respecta ceea ce îi este prescris, va termina cu bine. De atunci nu mai ştiu nimic de el, nu mai răspunde la telefon. Regizorul i-a spus: te faci bine, că la toamnă avem spectacole.

Sebastian Papaiani (80 de ani) a ajuns de urgenţă la spital după ce a suferit un atac vascular cerebral pe 26 Mai 2016. A fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest