Israela a avut un AMANT celebru! Aflată în plin proces de divorț, vedeta a dezvăluit cine i-a încălzit patul când era căsătorită

 

Viața ei este ca  o adevărată telenovelă, iar în această seară Israela a detonat o bombă pe care nimeni nu o aștepta. Israela a venit la ”Răi da'buni” ca să vorbească despre mai multe clipe de cumpănă din viața sa.

În plin proces de divorț, soția lui Liviu Arteni a dezvăluit că a avut un amant în tinerețea sa, pe când era căsătorită, iar acesta  este un nume celebru din showbiz-ul internațional, dacă ar fi să ne luăm după spusele sale. După ce a povestit că a fost foarte aproape de moarte de câteva ori, Israela a mărturisit ceva cu totul și cu totul neașteptat:

”Am o prietenă care mergea la popii noștri. Și de atunci el ghicea cursul vieții în Biblie. Punea mâna pe ea și ce îmi spune el era așa. Că atât timp cât veți fi amanta domnului Cohen... Eu eram în divorț cu soțul meu. El ar fi putut fi bărbatul ideal, că era potent financiar și arăta și bine. Dar eu îi caut pe ăia care nu sunt potenți financiari”, a dezvăluit Israela la Antena Stars și astfel s-a dat de gol că amantul este nimeni altul decât Leonard Cohen, artistul cunoscut pentru hiturile ”Hallelujah” sau ”Dance me to the end of love”.

Sunt în pragul divorţului
Israela și Liviu formează unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. De curând s-au hotărât să divorţeze, iar detalii şocante despre relaţia lor au ieşit la iveală.

V.M

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest