Leo de la Strehaia continuă teroarea! Avem dovada că azi a urmărit-o pe Carmen Şerban

 
+2 click pentru
galerie

Leo de la Strehaia nu s-a mulţumit cu dreptul la replică oferit de televiziuni şi s-a decis să-şi impună punctul de vedere. În urmă cu puţin timp,  Carmen Şerban şi pe "Prinţul Ţiganilor" au avut o întâlnire cu scântei, la ceas de seară, într-o benzinărie de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

"Leo de la Strehaia avea maşina parcată în benzinărie, Carmen Şerban era la casă şi plătea. Telespectatorul a spus că artista ar fi ţipat: «Te rog frumos să nu mă mai urmăreşti că altfel sun la Poliţie»", a povestit Mihai Morar la începutul emisiunii "Răi da buni".

Leo de la Strehaia a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "Răi da buni", unde a confirmat întâlnirea cu scântei:"Sunt pe drum, aproape de Slatina. Da, am fost. M-am întâlnit cu Carmen Şerban, care mi-a aruncat cu apă pe maşină. Îmi făcea descântece. E prima dată când mă întâlnesc cu ea în 14 ani de când ne-am despărţit. Imaginile sunt din Piteşti, din oraş. Eu am întâlnit-o pe Carmen şi am întrebat-o: «Carmen, ce faci?». Eu m-am dus la Carmen. Eram singuri în benzinărie. A venit o fată care mi-a spus că ea e afară şi-mi aruncă cu apă pe maşină şi face poze. Ea a plecat şi eu am stat o jumătate de oră din benzinărie. Ea mă urmăreşte pe mine. Eu am venit de la Topoloveni", a declarat Leo de la Strehaia la "Răi da buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest