Leo de la Strehaia şi Carmen Şerban, război total! Cum se acuză şi se ameninţă cei doi

 
+2 click pentru
galerie

Leo de la Strehaia şi Carmen Şerban se ceartă ca la uşa cortului. Cei doi şi-au adus acuzaţii grave, miercuri, la "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Eu am plecat cu Carmen. Tot ce s-a întâmplat, s-a întâmplat din cauza vrăjitoarelor. Carmen minte. Am plecat de la ea de acasă, cu ea şi cu fratele lor. Pe el l-am lăsat la o benzinărie. Este o poveste de acum 8-9 ani. Carmen Şerban a fost la vrăjitoare acum 5-6 luni, vrăjitoare la care a fost şi acum 8-9 ani. Nici mie nu-mi vine să cred. Eu cred că ea a mers la vrăjitori ca să mă readucă la ea", a declarat Leo de la Strehaia.

"În ziua în care el m-a găsit în Peco cu fratele meu, noi eram despărţiţi. Eu şi fratele meu mergeam la fina mea, care-şi boteza fiica. El a venit după noi, pentru că mă urmărea mereu. Nu ştiu ce vrea omul ăsta de la mine, pentru că relaţia noastră s-a terminat de 10 ani. Eu i-am făcut un mare nume. Niciodată investiţiile mele pentru albumele mele nu am investit sute de mii de mărci. Pentru albumul cu Adrian Minune şi formaţia am dat vreo 4.000 de euro. În mine nu a investit acest om. Eu aveam studioul. Nu mi-a luat nicio maşină, mi-am luat casa în rate. Eu am învăţat de la el strategii ţigăneşti. Eu, Carmen Şerban, te-am făcut celebru, Leo! În spatele acelui scandal de lesbianism stă tot Leo. Am dosarul făcut! O să-ţi fac plângere penală. Femeia aia nu cred că ţi-a furat niciun ban", a declarat Carmen Şerban.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest