Lidia Buble, mărturisiri din culisele vieţii de cuplu cu Răzvan Simion: „Mi-e foarte frică, îmi plac copiii de înnebunesc şi îmi doresc!”

 

Deşi iubirea dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion nu a fost văzută cu ochi buni de foarte multă lume, iată că aceştia au trecut peste toate vorbele rele, fiind mai fericiţi ca niciodată.

 Întotdeauna de o sinceritate debordantă, Lidia nu s-a ferit nici de data aceasta să scoată din cufărul relaţiei, pe care o are cu gazda emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, detalii picante.

În calitate de invitată la „Răi da Buni”, frumoasa artistă a povestit cum se desfăşoară o zi din viaţa acesteia cu Răzvan.

Eu stau până adorm pe telefon, îl filmez când doarme, îi bag degetul în nas, îl machiez...nu se prea întâmplă să fiu fără telefon și fără Instagram. Se mai întâmplă să-mi gătească, din când în când, îmi gătește de 2-3 ori pe săptămână, îmi spune povești uneori, povești pe care le inventează pe loc. 

Eu sunt un copil puțin mai mare, recunosc. Mie chiar îmi plac poveștile, îmi spune că într-una sunt prințesă, în alta sunt vrăjitoare. Îmi place foarte mult cum citește el. Mi-e foarte frică, îmi plac copiii de înnebunesc și îmi doresc. Eu îi mai gătesc din când în când, se și minunează când îi gătesc eu” a mărturisit Lidiaa Buble


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate