Marius Elisei, distrus după scandalul cu transsexualul Delia, în care este implicat: ”Am fost la psiholog”/ VIDEO

 

Marius Elisei trece printr-o perioadă complicată în viața lui! Chiar dacă părea că lucrurile au intrat pe fagaş normal, odată cu împăcarea cu Oana Roman, iată că situaţia este cu totul altul! Soţul vedetei este implicat într-un scandal de proporţii cu transsexualul Delia Rexha, motiv pentru care a fost nevoit să apeleze şi la ajutorul unui medic specialist.

Invitat în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Marius Elisei a mărturisit că este vorba despre o înscenare, după ce transsexualul Delia Rexha l-a acuzat pe acesta că i-ar fi făcut avansuri în mediul online. Şi nu doar atât! După spusele transexualului, soţul Oanei Roman l-ar fi contactat şi ar fi vorbit timp de câteva zile, ajungându-se la propuneri indecente.

”Este vorba despre o înscenare foarte urată. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la tv să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect”, a spus Marius Elisei.

Marius Elisei a decis să îi intenteze acestuia un dosar penal, din cauza acuzaţiilor nefondate şi mincinoase pe care le-a adus la adresa lui, transsexualul Delia. Soţul Oanei Roman îşi doreşte ca cel care i-a pătat imaginea sa plătească în faţa legii pentru ipostaza în care l-a pus.

”S-a discutat foarte mult în ulimele zile. Am dovezi foarte clare, este o înscentare. O minciună oribilă. Am luat legatura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonostra concret adevărul și că aceasta înscenare este o facatură”, a mai adugat soțul Oanei Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest