Mirela Vaida, amănunte din culisele telenovelei "Vulpiţa şi Viorel": "Ipocrită, materialistă, dar asta este realitatea”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După ce telenovela dintre Vulpiţa şi Viorel a propulsat emisiunea „Acces Direct”, moderată de Mirela Vaida, în topul audienţelor din România, vedeta, alături de echipa ei de la Antena 1 au fost criticaţi de foarte multă lume pentru genul de conţinut pe care îl promovează. Invitată în platoul „Răi da’ Buni”, frumoasa prezentatoare a dat cărţile pe faţă şi a spus tot adevărul despre cele două personaje.

Vulpiţa şi Viorel sunt deja două personaje pe care le ştie toată lumea. Cei doi au debutat ca protagoniştii unui caz social, iar odată ce a început să iasă la iveală noi detalii despre viaţa lor, cei doi au devenit, cu rapiditate, vedete în spaţiul românesc. Chiar daca „Acces Direct” a devenit lider de audienţă datorită celor doi, lumea s-a împărţit rapid în două tabere: cei care sunt fanii conceptului prezentat şi cei care o critică dur, atât pe Mirela, cât şi pe cele două vedete.

De pe canapeaua lui Morar, Mirela Vaida a ţinut să explice de ce telenovela „Vulpiţa şi Viorel” nu a luat sfârşit, încă, după muuulte săptămâni de difuzare, cât şi despre care este adevăratul motiv pentru care lumea se uită în continuare la emisiunea mult blamată.   

 „Au nevoie de poveşti care îi fac să uite de problemele lor, care sunt simplu de înţeles, despre viaţă. Ăla este un reality show nescris. Atât de multe lucruri se întâmplă de la o zi la alta, incât nici cei mai mari scenarişti cu experienţă de film nu s-ar fi putut gândi la aşa ceva. Aşa că lasă-i pe ei să fie ei şi o să vezi ce serial o să iasă: „Tânără şi neliniştit, Vulpiţa”. (...) Ei sunt nişte personaje. Eu i-aş lua studiu de caz la Facultatea de Teatru. Mie mi-au devenit dragi în sensul că le înţeleg şi lipsurile intelectual, financiar şi tot aşa.” a spus Mirela Vaida.

Mai mult de atât, Mirela Vaida a ţinut să precizeze faptul că emisiunea „Acces Direct” este un reality show şi trebuie tratat ca atare, iar celor care nu le place să nu se mai uite. Iritată de comentariile negative pe care le-a primit în ultima vreme, prezentatoarea a declarat că în momentul în care lumea va înceta să consume un astfel de conţinut, atunci audienţele vor scădea, iar ei vor schimba subiectul emisiunii.

”Televiziunea este despre oameni. Aceasta este un fel de divertisment, dar și un caz social. Dacă cei de acasă se uită în număr foarte mare, serialul continuă. Când nu se va mai uita lumea, eu vă garantez că serialul se va termina. Aceasta este realitatea, ipocrită, materialistă, dar asta este realitatea.”, a precizat Mirela Vaida.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest