Monica Tatoiu, discurs emoționant despre părinţii săi! A izbucnit în lacrimi, în direct! VIDEO

 

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Este un adevărat exemplu de femeie puternică, ce întotdeauna a obţinut ce şi-a propus, dar ca să ajungă la acest nivel, a avut parte de fel şi fel de experienţe.

Monica Tatoiu a fost invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” unde a vorbit de lucrurile pe care le-a făcut ca să ajungă acolo unde şi-a dorit. Se pare că femeia de afaceri nu duce lipsa banilor, dar pentru asta a trebuit să muncească din răsputeri, după cum a declarat chiar ea: ,,N-am avut niciodată problema banilor, dar niciodată n-am avut fără să-i merit''.

Totodată, celebra vedetă a vorbit şi despre sacrificiile părinţilor săi pentru a îi oferi o educaţie bună. Cu lacrimi în ochi, Monica Tatoiu a mărturisit că îşi respectă meseria numai datorită exemplului pe care i l-au oferit cei care i-au dat viaţă.

,,Nu vă pot spune ce înseamnă exemplul părintelui care trăieşte pentru meseria lui. Dacă am învăţat să respect meseria, de la tată am învăţat-o, iar mama era cu Biserică, cu mâncarurile. Mama ne-a învăţat să respectam credinţa. Mama spală podelele catedralei. În momentul când Dumnezeu iţi dă, trebuie să dăi. Mama mi-a spus că trebuie să înveţi să dai. Eu n-am avut niciodată problema cu banii. Eu am muncit de la 16 ani'', a mărturisit, în exclusivitate, Monica Tatoiu pentru Răi da’ Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest