Oana Roman, adevărul despre starea din Italia! Informaţii de ultimă oră: „Nu mai au soluţii de spălat”/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Coronavirusul a cam agitat întreaga populaţie, mai ales în ţările în care s-au înregistrat cazuri de oameni infectaţi. Chiar dacă Italia este una dintre cele mai afectate ţări din Europa, Oana Roman a mers acolo împreună cu fiica ei şi Marius Elisei şi a oferit detalii referitoare la situaţia actuală.

În cadrul unei transmisiuni în direct, din Italia, pentru emisiunea „Răi da’ Buni”, Oana Roman a dat informaţii de ultimă oră despre virusul ucigaş. Vedeta le-a dat peste nas tuturor celor care au criticat-o că a plecat în plină epidemie în vacanţă şi a mărturisit că în ciuda faptului că sunt mai puţini turişti în Roma, oraşul nu este deloc pustiu și mai mult de atât, oamenii care se perindă pe străzile Capitalei Italiei nu sunt deloc panicaţi, aşa cum se vehiculează în presă.

„Oamenii sunt relaxaţi, se plimbă, nu sunt magazinele goale, nu se stă la cozi pentru provizii, e plin de turişti. Nici nu am văzut prea mulţi oameni cu mască, să ştii, e relaxare maximă. Vremea a fost foarte frumoasă şi ieri şi astăzi, am stat la soare, ne-am plimbat, atmosfera extrem de relaxată, nu am sesizat nimic, ca şi cum totul ar fi normal, sincer.” a spus Oana Roman.

Mai mult de atât, Oana Roman a ţinut să precizeze că ştirile despre coronavirus de la televiziunea naţională italiană nu sunt prezentante deloc într-o manieră alarmantă, ci din contră. „M-am uitat şi la ştiri, aici în Italia, explică unde sunt problemele şi unde s-au înregistrat cazuri. Am văzut astăzi la ştiri că numărul oamenilor care s-au vindecat creşte de la o zi la alta, şi ei calmează lumea car se uită la televizor.” a mai spus vedeta.

Chiar dacă resursele de şerveţele dezinfectante şi soluţii de spălat s-au epuizat, nu s-a creat nicio isterie între oameni, ci toată lumea stă la cozi şi îşi aşteaptă rândul civilizat.

„La Vatican era foarte multă lume, stăteau la coadă. La farmacie era un afiş care spunea că nu mai au şerveţele dezinfectante şi soluţie de spălat. În toate restaurantele am văzut la baie soluţii speciale pentru dezinfectat.” a precizat Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest