Oana Roman îi trimite o ultimă scrisoare tatălui său! "Dacă nu-mi răspunde, o public"

 

Fiica lui Petre Roman, Oana, este din nou aproape de o operaţie importantă din viaţa sa. Aceasta a mărturisit că îi este teamă din cauza traumelor pe care le are, şi a povestit ce experienţe grele a avut în trecut.

Oana Roman a fost invitată luni seară în emisiunea "Răi da' buni" şi a mărturisit că se pregăteşte să calce din nou pragul spitalului, atât pentru controale, cât şi pentru o nouă operaţie de care are nevoie neapărat. De asemenea, vedeta a vorbit despre conflictul dintre ea şi tatăl său, Petre Roman.

"Trebuie să-mi fac un computer tomograf să vedem cum au evoluat lucrurile. Eu am o plasă. Ea se integrează în organism, rămâne acolo pe viaţă. Am mai mers la controale, dar de câteva luni n-am mai fost. Acum trebuie să vedem cum au evoluat lucrurile, ca să văd dacă mai pot susţine o sarcină. Eu am stat în spital, pansamente, sonde, branule, şi aşa mai departe şi dureri, evident. O perioadă de recuperare foarte grea, toate chestiile astea lasă o traumă psihică şi nu îţi vine să treci prin asta încă odată. Nu mai am putere să simt dureri. După aceste operaţii am avut dureri mari şi le-am dus greu, având acasă un copil nou-născut", a mărturisit Oana Roman.

În ceea ce priveşte data operaţiei, pentru că vara nu se efectuează operaţii de genul din cauza normelor de recuperare, Oana Roman se gândeşte să îşi facă curaj până în toamnă. Cu toate astea, faptul că are un copil, vedeta nu poate să se recupereze aşa cum ar fi recomandat.

"Eu trebuie să fac o operaţie abdominoplastie reconstrucţie. N-o fac din motive estetice, ci din motive medicale. Trebuie s-o fac. Este o operaţie care postoperator este destul de dureroasă. Eu am o prietenă, care după cinci zile s-a dus la birou. Nu e cazul totuşi, normal cam două săptămâni nu trebuie să faci nimic. Având un copil mic acasă nu-mi permit să stau în pat tot timpul. Probabil la începutul toamnei am să fac. Trebuie să-mi iau inima în dinţi", a explicat Oana.

Oana este fiica fostului Premier al României, Petre Roman şi al Mioarei Roman. Ea este căsătorită cu Marius Elisei, cu care are o fiică, pe nume Isabela.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest