Oana Roman şi Marius Elisei s-au împăcat, în direct! S-au lăsat purtaţi de val, în faţa camerelor de filmat/ VIDEO

 

Împăcare bombă în showbiz! Oana Roman şi Marius Elisei au decis să formeze, din nou, un cuplu, chiar în direct, la „Răi da’ Buni”! După ce în urmă cu puţin timp, vedeta anunţa separarea de cel cu care are un copil, iată că acum, minunea a avut loc!

Au petrecut sărbătorile împreună, iar acum s-au apropiat din ce în ce mai mult, până când s-au împăcat! Şi nu oricum, ci printr-un sărut! Iar noi avem imaginile, în exclusivitate!

Oana Roman şi Marius Elisei au decis să pună punct separării şi să pornească la drum, din nou, împreună.  Cei doi sunt gata să dea uitarii momentele neplăcute, după cum ne-au demonstrat chiar, în direct! 

Declaraţii despre separare

În urmă cu puţin timp, Oana Roman mărturisea că anul 2019 a ţinut-o extrem de ocupată, iar finele anului i-a adus multe frământări sufleteşti! Anunţul separării a fost făcut chiar de vedetă, în cadrul unui mesaj pe social media, unde a mentionat că au nevoie de timp şi spaţiu, departe unul de celălalt. 

„Am avut un sfârşit de an cu foarte multe frământări sufleteşti care trebuiau să mi se întâmple, ca să pot sa clarific şi să lămuresc nişte lucruri în viaţa mea. Cel mai mult mă deranjează că mă simt epuizată şi am nevoie de odihnă. Vreau câteva zile sa mă odihnesc. (...) Nu am vorbit despre divorţ, ci despre o separare, care este menită să lămurească nişte lucruri. Ce va fi, nici eu nu ştiu. Este un lucru care mă priveşte doar pe mine. Deocamdată numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile, iar atunci când voi lămuri pe deplin, vom vedea care va fi cursul. Sunt într-o perioadă în care analizez situaţia. (...) Noi suntem încă o familie.” a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest