Povestea lui Selly, cel mai de succes vlogger din România! Cine este și cum a făcut milioane de vizualizări pe Youtube

 

Andrei Şelaru, cunoscut sub numele de Selly, este cel mai de succes vlogger din România şi este unul dintre cei mai apreciaţi tineri de pe YouTube. Deşi are numai 18 ani, a revoluţionat lumea vloggerilor de la noi şi are milioane de vizualizări la conţinutul încărcat pe internet.

În 2012, Sellly a început să posteze pe YouTube, dezbateri pe teme de actualitate pentru tineri. Prin modul matur de a vedea lucurile, acesta a devenit în foarte puţin timp, cel mai iubit vlogger din categoria sa de vârsă. Chiar dacă are numai 18 ani, Selly îşi exprimă cu uşurinţa ideile în care crede, fiind un adevărat model pentru tineri.

Odată cu milioanele de vizualizări, au venit şi încasările, aşa că Selly este unul dinrte cei mai bogaţi tineri de vârsta lui din România. A reuşit să strângă peste un milion de euro din publicitate, ba chiar mai mult se află în postura de a refuza să promoveze anumite branduri, dacă nu se identifică cu ele.

Cu mai mult de două milioane de urmăritori pe YouTube, conţinutul lui Selly este aşteptat cu sufletul la gură de cei care îl urmăresc.

În exclusivitate pentru „Răi da’ Buni”, Selly a explicat cum a reușit să facă primul milion de euro din contentul de pe Youtube!

"În principiu sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe.

N-aş zice neapărat că e o greşeală, am mai adoptat diverse tiprui de content. acum doi ani aveam o iubită şi făceam dailyvlogguri doare cu ea. Ne foloseam unul de celălalt. Lumea se săturase să vadă aceleaşi vlogguri zilnice", a povestit Selly la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest