Primele declaraţii ale Sânzianei Buruiană după naşterea Andreei Tonciu! "Am ajuns la ea când alăpta"

 

După ce Andreea Tonciu a născut, întreg showbizul a început să zâmbească! Cea mai apropiată prietenă, Sânziana Buruiană, a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni" şi a făcut primele declaraţii.

Andreea Tonciu a născut astăzi, pe 8 iunie, o frumoasă fetiţă pe nume Rebecca. Prima căreia i-a dat mesaj imediat după ce minunea s-a întâmplat a fost cea mai bună prietenă a sa, Sânziana Buruiană.

"Ne-a surprins pe toţi, noi ne aşteptam să nască după 20 iunie. E un copil frumos. Din ce am văzut eu, aşa au spus doctorii. Dimineaţă pe la 6, nu era pregătită dar de aseară a avut nişte dureri şi într-un fel se gândea că va ajunge la spital cumva. Ea mi-a scris exact după ce a născut. În ziua operaţiei în general ai o adrenalină, nici nu prea îţi vine să dormi, emoţiile sunt combinate cu energia, chiar dacă după operaţie, teoretic ar trebui să te odihneşti. I-am spus s-o alăpteze pe cea mică pentru că o fereşte de toate bolile, va avea imunitate... Acum o să merg pe la ea, să văd cum se descurcă. Când am ajuns eu încerca s-o alăpteze pe aia mică", a mărturisit vedeta.

Trăieşte o poveste de dragoste cu Daniel Niculescu
Rebecca, fiica Andreei Tonciu şi a lui Daniel Niculescu a venit pe lume pe 8 iunie. Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr pe nume Daniel Niculescu. Cei doi au atras toate privirile pentru prima dată, la petrecerea de nuntă a Sânzianei. În noiembrie 2015, aceasta a anunţat că este însărcinată şi vor avea o fetiţă, iar la începutul lunii februarie au devenit soț și soție.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest