Românul care stă pe un munte de cash: "Mi-am pierdut casa şi maşina la pariuri. Am câştigat un milion de dolari în doar 10 minute!"

 
+3 click pentru
galerie

Un român a devenit celebru după ce a câştigat la pariuri mai mult decât alţii într-o viaţă. Bărbatul trăieşte visul american. El a explicat în detaliu cum te poţi îmbogăţi peste noapte cu şase milioane de dolari.

Vegas Dave Oancea a intrat în direct, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, şi a povestit în detaliu cum s-a îmbogăţit. El trăieşte acum în S.U.A. şi s-a lăsat de şcoală, apoi s-a apucat de pariuri.

"Nu m-am născat în România. Tatăl meu este născut în Sibiu. În România se pot cumpăra multe, cu foarte puţin bani. Mergeam la colegiu şi nu prea îmi plăcea şcoala. Am luat un împrumut şi în loc să cumpăr cărţi, am luat toţi banii şi i-am pariat pe toţi la ruletă. Şi-au făcut din 10.000, 20.000 şi aşa a început totul. Mi-am pierdut casa, maşina, dar nu prea am ştiut să îmi manageriez banii, dar am crezut în ceea ce făceam. Şi am reuşit să câştig aproximativ 6 milioane de dolari. Şi acum lucrez ca şi consultant ca să învăţ oamenii cum să pariez. Acum nu mă mai lasă casele de pariuri să joc," a spus domnul Oancea, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Urmăriţi toate declaraţiile lui în materialul video de mai sus!

Foto:  Facebook, Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest