Roxana Vancea se pregăteşte să devină mămică! Amănunte despre primul copil: „Sper să fac un băiat”/ VIDEO

 

Roxana Vancea este mai fericită ca niciodată! Fosta asistentă are tot ce îşi poate dori o femeie! S-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale şi a devenit şi mămica vitregă a unui băieţel minunat. Şi mai mult de atât, acum îşi doreşte să îi facă un frăţior celui mic.

Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Roxana Vancea a vorbit deschis despre cum se simte în rolul de mămică şi cum se desfăşoară o zi din viaţa sa de familie. Fosta asistentă a mărturisit că viaţa a luat o turnură incredibilă de când l-a cunoscut pe bărbatul vieţii sale.

"Mi se pare că viaţa mea nu s-a schimbat. În afară de un soţ şi un copil, nu e nimic nou. M-am măritat şi am şi copil. Este copilul soţului meu, iar eu acum sunt mămica unui copil superb. Fac faţa acestei situaţii cu brio. Copilul ne ţine mereu în priză", a spus Roxana Vancea în platoul emisiunii Răi da Buni. 

Şi chiar dacă în repetate rânduri a declarat că nu are de gând să se căsătorească, iată că altul i-a fost destinu, iar totul a pornit de la glumă. Se pare că într-una din discuţiile pe care le purtau despre lucrurile pe care nu le-ar face cu altcineva, se număra şi căsătoria. Aşa că, fară să stea prea mult pe gânduri au început pregătirile pentru ceremonie şi au spus un mare „Da!” în faţa ofiţerului stării civile.

"Nu credeam că mă voi mărita. Încă sunt de părere că nu te leagă un astfel de angajament de o persoană, dar am făcut-o în glumă. Amândoi spuneam că nu ne vom căsători niciodată. Şi noi avem o chestie de asta să facem ce nu am face cu altcineva şi aşa ne-am hotărât să ne căsătorim. Nu ne credea nimeni, nici ai mei nu au crezut până în ultima săptămână", a dezvăluit Vancea. 

Se pregăteşte să devină mămică

Fiul vitreg pe care îl are, a făcut-o pe Roxana Vancea să conştientizeze că nu este nimic mai frumos pe lumea asta decât să fii mămică. Şatena a mărturisit că îşi doreşte să aibă un copil cu soţul său, dar că va mai aştepta puţin.

"M-am gândit să fac şi eu un copil. Doar că acum mi-ar fi greu cu doi copii. Dar sper să fac un băiat", a mai dezvăluit Roxana Vancea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest