Roxen, primele declarații despre anularea Eurovisionului, din cauza pandemiei de coronavirus! Ce a spus reprezentanta României

 
+2 click pentru
galerie

Roxen, reprezentanta României la Eurovision a oferit primele declarații despre anularea Eurovisionului, din cauza pandemiei de coronavirus care a înspăimântat întreaga lume! Artista, în vârstă de 20 de ani, de la Cluj, a făcut o serie de mărturisiri emoționante despre contextul actual.

Roxen a dezvăluit că face muzica de la o vârstă foarte fragedă. Artista a avut o carieră în plină ascensiune remarcabilă, totul culminând cu participarea la Eurovision 2020, după ce a fost aleasă să reprezinte România.

Din păcate, acest lucru nu se va mai întâmpla, deoarece competiția s-a anulat din cauza pandemiei de coronavirus, iar pe baza acestui subiect, Roxena făcut primele declarații exclusive pentru Antena Stars.

„Îmi pare tare rău că nu vom mai merge la Eurovision, însă sănătatea este cea mai importantă și pe acest lucru trebuie să ne concentrăm acum. Mă bucur tare că am fost aleasă să reprezint România la Rotterdam și le mulțumesc tuturor pentru încredere și susținere. Toată această perioadă de pregătire a fost una extraordinară, din care am învătat multe și în care am cunoscut oameni minunați. E un moment dificil, însă cu răbdare și cu informare corectă putem trece peste toate și ne putem relua activitățile. Eu voi continua să fac muzică în continuare și îmi doresc să ne vedem cu bine în perioada următoare” a spus Roxen, prin intermediul unei conferințe telefonice la Răi da’ Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest