Săndel Bălan şi Marius Gavrilă s-au luat la ceartă! Tatăl Andreei Bălan apără onoarea pătată a fiicei

 
+2 click pentru
galerie

Organizatorul de evenimente Marius Gavrilă a acuzat-o pe Andreea Bălan, luni, la "Răi da' buni", de la Antena Stars, că nu are voce şi că este total lipsită de talent. Iritat de acuzaţiile nefondate ale bărbatului, Săndel Bălan i-a venit în ajutor fiicei sale.

"Andreea Bălan a avut minim 30 de evenimente cu mine anul acesta. Nu mă deranjează faptul că ea nu are voce. Spun doar un adevăr, nu spun că mă deranjează. Andreea Bălan, fiind prieteni foarte buni, m-a rugat să o iau în concertul ăsta. Nu mai păcăliţi publicul că fata cântă live, pentru că eu vin cu probe că fata nu are voce. Pot veni cu probe referitor la ce face un sunetist şi o echipă pentru a scoate o piesă reuşită Andreea Bălan", a declarat Marius Gavrilă.

"Este lipsit de etică să vorbeşti urât despre un artist cu care ai lucrat. Andreea are un show original, live. Andreea cântă pe negativ. Acum, nu ştiu dacă Marius este în măsură să se dea cu părerea dacă ea cântă bine sau prost. Atâta timp cât Andreea strânge peste 30.000 de spectatori la concerte şi este adulată de fani, nu-i putem pune la îndoială talentul", a declarat Săndel Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest