Saveta Bogdan, primele declaraţii după ce şi-a înmormântat fratele mai mic: „Nu vrem să ne plângă nimeni de milă”

 

Saveta Bogdan este în doliu! Cunoscută interpretă de muzică populară şi-a condus fratele mai mic pe ultimul drum, iar dezvăluirea a fost făcută chiar de ea, prin intermediul unui anunţ pe internet. În cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, artista a intrat în direct, printr-o conversaţie telefonică, în care a mărturisit cum se simte, cât şi care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus fratele său înainte să moară.

În momentul în care Saveta Bogdan a făcut anunţul pe reţelele sociale, că fratele ei mai mic cu doi ani a încetat din viaţă, toată lumea a înmărmurit. Fără să ofere detalii despre problemele de sănătate cu care se confrunta Maxim, artista a preferat să facă publică suferinţa abia după ce l-a condus pe ultimul drum.

„Tot omul care trăieşte pe pâmânt, moare. Noi trebuie să ne obişnuim, artiştii, şi cu evenimente şi mai triste şi mai puţin triste. Am fost opt fraţi, acum am rămas şapte. Era mai mic ca mine cu doi ani, dar nu vrem să ne plângă nimeni de milă, fratelui meu nu i-ar fi plăcut aşa ceva.” a spus Saveta Bogdan.

În ciuda durerii pe care o simte, interpreta de muzică populară ştie că odată cu meseria de artist vin şi anumite responsabilităţi, astfel încât la scurt timp după ce şi-a îngropat fratele, Saveta Bogdan a avut un concert de Mărţişor, iar acum pleacă în Anglia, unde are alte evenimente.

Ce i-a spus fratele înainte să moară

„Fratele meu, înainte să moară, mi-a spus să fiu veselă, să cânt, să merg în continuare, că pentru asta am fost trimisă pe Pământ şi să nu fiu tristă, că el nu voia ca eu să fiu tristă, să fiu veselă şi să înveselesc lumea. Asta mi-a dorit el înainte să moară şi eu mă simt veselă şi la locul meu.” a spus Saveta Bogdan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest