Secretul relaţiei de la distanţă! Oana şi Laurenţiu, concurenţi la „Dragoste fără secrete” au spus tot!

 

Oana şi Laurenţiu, concurenţi la emisiunea „Dragoste fără secrete”, au vorbit fără menajamente despre începuturile relaţiei lor. Cei doi au un copil împreună, fiind singurul cuplu din competiţie care au un rod al iubirii.

Pentru cei doi experimentul de televiziune este o adevărată provocare, mai ales, că relaţia lor a fost mai mult de la distanţă.

"Noi în realitate chiar alergam. Suntem de la o distanța așa de mare, nu prea avem șanse să vină vreun susținător. Noi nu prea am avut ocazia să locuim împreună. Eu eram la Bistrița, iar Laurențiu la Slatina. Totul a venit repede, nunta, copilul. Noi am străbătut mult distanța aceasta între Bistrița și Slatina. De puțină vreme stăm totuși împreună.", a spus Oana, la "Dragoste fără secrete".

"Fiind părinți, având un copil acasă, față de ceilalți, să stăm 100 de zile rupți de realitate este un dezavantaj pentru noi, dar o ambiție pentru copilul nostru.", a spus și Laurențiu.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest