Tatăl lui George Burcea, prima apariţie publică! Acuzaţii tulburătoare, după ce a fost ameninţat cu bătaia de fiul său/ VIDEO

 

Tatăl lui George Burcea a fost invitat în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, unde a decis să dea cărţile pe faţă şi să spună tot adevărul legat de relaţia dintre el şi fiul său! După ce a fost ameninţat cu bătaia, bărbatul a făcut dezvăluiri tulburătoare despre soţul Andreei Bălan.

În urmă cu puțin timp, George Burcea îşi acuza tatăl de crimă, precum şi de multe fapte violente în cadrul familiei, mărturisind că a avut parte de o copilărie traumatizantă. După ce a ascultat toate injuriile care i-au fost aduse de actor, Nelu Burcea a dezvăluit că totul face parte dintr-un plan de a-l distruge.

Tatăl lui George Burcea a mărturisit că nu l-a bătut niciodată pe fiul său, dat fiind că între vârsta de şase săptămâni şi 18 ani nu l-a mai văzut deloc. Mai mult de atât, Nelu Burcea susţine faptul că George Burcea este o persoană falsă, care a avut grijă să îşi contureze o altă imagine decât cea care îl reprezintă, de fapt.

”E un scenariu făcut de el. A vrut să devină cineva, începând cu familia lui, cât de baiat bun sunt eu și dupa aia vine exact și dă lovitura ( n.r fapta de droguri) . Inventează niște lucruri și nu știe cum să mă distrugă” , a spus bărbatul la Antena Stars.

În conflictul dintre George Burcea şi Andreea Bălan, tatăl actorului îi ţine parte cântăreţei o sută de procente.Recent, Nelu Burcea a condamnat decizia fiului său de a-şi părăsi soţia şi copiii, mai ales că toate speach-urile sale au ca laitmotiv moralitatea.

„Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a declarat Nelu Burcea în urmă cu doar câteva zile, potrivit impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest