Transformarea anului în televiziune: De azi, Antena Stars vede tot!

 

Nu ştergem cu buretele cei şapte ani de Antena 2, ci o ducem mai departe, la standardele anului 2013. Noi suntem Antena, voi suntem Starurile. Împreună suntem Antena Stars! 

Cel mai spectaculos post monden are unda verde la emisie din partea CNA, incepand de astazi, 18 decembrie. Televiziunea Antena Stars va transmite live stiri mondene, iar in platou vor fi invitati, de-a lungul zilei, vedete care au facut istorie in showbiz.

Star Matinal, emisiunea de dimineata de la Antena Stars, Star Magazine, Star News, Necenzurat cu Adriana Bahmuteanu sunt doar cateva dintre noile show-uri propuse de canalul Antena Stars. Serile apartin “veteranilor” Mihai Morar si Cristian Brancu, care au in emisiuni reportaje filmate, transmisiuni in direct si informatii de ultima ora, pe langa prezenta in studio a celor mai in voga vedete ale momentului.

In week-end, telespectatorii vor putea urmari productii noi, diminetile zilelor de la sfârşitul săptămânii vor incepe cu un matinal care ii are drept gazde pe Irina Cordoneanu şi de Raru.

“Refresh by Oana Turcu” îşi propune, în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, să arate tuturor doamnelor şi domnişoarelor cele mai noi tendinţe în materie de modă, cosmetica, beauty, lifestyle, şi cum fiecare dintre noi să-şi găsească acel “ceva” ce ne face să fim unici şi speciali.

Dar nimic în showbiz nu se poate întâmpla fără a consulta, în prealabil, stelele, iar astrologul Camelia Pătrăşcanu, ştie sigur o mulţime de secrete pe care le va deconspira în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, la “Star zodiac”: “În cuprinsul ei, vom avea trei horoscoape, unul al dragostei, un altul al banilor și carierei și un altul pentru sănătate și îngrijire. De asemenea, fie vom invita în platou o vedetă, fie ne vom ocupa de o vedetă, în funcție de cele mai fierbinţi evenimente. Această emisiune va fi un ghid care va dezvălui atât momentele favorabile cât şi cele dificile ale fiecărei săptămâni, astfel încât telespectatorii să poată valorifica la maximum şansele de succes şi să evite capcanele ce se ivesc”, completează Camelia.

Duminică de la ora 12.00, Maria Simion propune telespectatorilor Antena Stars, o emisiune despre tot ce înseamnă viaţa de vedetă, cu toată strălucirea de care are parte, dar şi cu părţile ei mai puţin plăcute. Haine de la cele mai faimoase branduri, vacanţe în cele mai neaşteptate locuri de pe pământ, case somptuoase, maşini cu mulţi cai putere, colecţii de obiecte scumpe, hobby-uri şi gadget-uri, toate aceste ingrediente se vor regăsi în show-ul “Wonderlife”.

Seara de duminică va fi dedicată de Antena Stars, “Dosarelor VIP”, unde Cristi Brancu şi Dan Capatos, cei mai importanţi jurnalişti de monden din România, vor readuce în faţa telespectatorilor, de la ora 17.00, cele mai spumoase evenimente petrecute cu ani în urmă, dar si cele din prezent.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest