VIDEO/ Gică Popescu, scandal pentru un loc de parcare! Situaţia s-a încheiat într-un mod neaşteptat

 

Când ai bolid de lux, apar şi problemele! Iar Gică Popescu o ştie cel mai bine. Recent, fostul mare fotbalist s-a confruntat cu o situaţie întâlnită deseori pe străzile din Capitală. În timp ce se afla pe drumuri pentru a îşi rezolva treburile, s-a lovit de o mare problemă a Bucureştiului: locurile de parcare.

Gică Popescu a avut parte de curând de o situaţie cu care mulţi şoferi se confruntă pe străzile din Capitală. După ce şi-a început ziua într-un local de fiţe, fostul mare fotbalist a plecat să îşi continue programul. Însă locurile de parcare păreau imposibil de găsit, motiv pentru care a apelat la omenie.

Având nevoie de un loc mai generos pentru bolidul pe care îl conduce, Gică Popescu a încercat să se tocmească cu un alt şofer pentru locul de parcare, în cazul în care pleca. Şoferul în cauză, arogant, nu i-a acordat niciun fel de atenţie, urmându-şi drumul fără a răspunde. Fostul mare fotbalist nu s-a certat cu celălalt şofer, ci chiar s-a gândit la o altă alternativă.

Într-un final, Gică Popescu a intrat în curtea instituţiei, acolo unde, cel mai probabil, a găsit un loc de parcare pentru bolidul de lux.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate