Adevărul despre despărțirea dintre What’s Up și Alice Badea! A fost vorba de violență în cuplu? VIDEO

 

Relația dintre What’s Up și Alice Badea a ajuns la un final, chiar dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, artistul susținea că își dorește să întemeieze o familie alături de iubita sa. Ce anume a dus la despărțirea celor doi?

Multe s-au spus și multe s-au scris despre cuplul format din What’s Up și Alice Badea. Iar asta pentru că începutul relației lor a fost unul extrem de controversat, violonista contactându-i pe oamenii legii, după ce artistul a fost agresiv cu ea.

Ulterior, apele s-au calmat, iar cei doi și-au trăit povestea de dragoste în liniște, motiv pentru care despărțirea lor a picat ca o bombă pentru cei care îi îndrăgesc și îi urmăresc. În exclusivitate pentru Antena Stars, Alice Bade a confirmat separarea de What’s Up și a tinut să precizeze că nu a existat niciun conflict monstru între ei, așa cum s-a vehiculat, ci ce a dus la despărțire au fost micile neînțelegeri existente în cuplu.

”Am decis că ar fi mai bine să ne facem curat în viață fiecare și să ne vedem de drum. Nicio dramă, nicio problemă, totul ok, așa am decis noi. Nu o să-mi spăl rufele în public, nu am nimic de reproșat. Cred că așa este cel mai bine... asta s-a întâmplat”, a declarat Alice Badea la Antena Stars.

Au mai existat episoade de violență între What’s Up și Alice Badea?

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Alice Badea a recunoscut că încă are sentimente de dragoste pentru What’s Up, însă hotărârea de a se despărți de acesta este una definitivă, precizând că de data aceasta a pus pe primul loc binele ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest