Flavius Nedelea și Iulia Sălăgean, cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc!

 

După despărțirea de Anamaria Prodan, omul de afaceri s-a cuplat cu fosta soție a lui Alex Bodi.

 

După relația cu Anamaria Prodan, omul de afaceri Flavius Nedelea, proaspăt intrat în showbiz-ul românesc, nu s-a mai afișat cu nicio altă divă. Până zilele trecute când a fost surprins în compania Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, cu care are o fetiță.

 

Semnale că Iulia Sălăgean este curtată existau, după ce aceasta s-a afișat pe rețelele de socializare cu un buchet mare de flori. Dar acum a apărut și prima imagine cu cei doi, iar indiciul că ar forma un cuplu e reprezentat de poziția mâinii lui Flavius, pe genunchiul Iuliei.

 

Recent, fosta lui Alex Bodi declarase în exclusvitate la Antena Stars ce-și dorește de la un bărbat. „Eu sunt reală mereu și cu tine acum, și cu prietenii mei, și într-o relație, și dacă cunosc pe cineva, îmi place să fie el. Contează și atențiile, da. Eu pun preț pe ea atențiile astea de gentleman. Foarte rar mai găsești bărbați care să-ți deschidă portiera la mașină, să-ți tragă scaunul când te așezi pe scaun într-un restaurant sau să-ți ia jacheta”, spunea Iulia Sălăgean, la Antena Stars,


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest