Cristi Mitrea, atac la adresa Biancăi Giurcă! „Stă pentru casă și masă”

 

Fostul partener al Andreei Mantea a analizat comportamentul concurentei de la Insula Iubirii.

 

În cadrul emisiunii Star la Mare Fitza, Cristi Mitrea a vorbit despre relația dintre Bianca Giurcă și Marius Moise, lansând un atac asupra concurentei de la Insula Iubirii.

 

"Rolurile s-au inversat în sezonul acesta. Fetele care teoretic sunt concurente sunt, în viața privată, mai ispite decât ispitele și mai ipocrite decât ipocriții. E foarte multă falsitate. Se întâmplă să vedem niște tipare care sunt actuale, pentru că societatea de astăzi așa e.", a spus Cristi Mitrea. Acesta a dat de înțeles că Bianca ar sta cu Marius Moise pentru averea acestuia: "Copila aia, care stă cu băiatul ăla de are tractoare, stă pentru casă și masă. Eu am zis. Despre asta e vorba, când nu ai un skill în viață, când nu ai o școală..."

 

Acuzată de materialism și în mediul online, Bianca Giurcă s-a apărat astfel: "Mă, și dacă să zicem că Marius ar fi un om foarte bogat, că are foarte mulți bani, că de pe afară, și eu aș fi o femeie materialistă, d-aia nu mai puteți voi să dormiți, de focul meu, că sunt eu o femeie materialistă, sau vă deranjează că el are bani și voi nu aveți, că nu înțeleg, chiar nu pot să înțeleg de ce toată lumea mă face materialistă. Am adus dovezi, am spus că nu sunt, și cu toate astea, în continuare, mă face materialistă. Deci, mă faceți să cred că nu vă interesează motivul real pentru care eu am o relație cu Marius, vă deranjează că voi nu aveți ce are el. Bani mulți...".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest