Adevărul despre relația dintre Theo Rose și Bogdan de la Ploiești: „Există o chimie”/ VIDEO

 

Colaborările lui Bogdan de la Ploiești cu Theo Rose au făcut furori în trending-ul românesc. Însă pe lângă faptul că vocile lor se îmbină perfect, foarte multă lume a observat și chimia care există între cei doi, existând foarte multe zvonuri conform cărora ar fi ceva mai mult de o simplă prietenie între ei.

Invitată în cadrul emisiunii “Showbiz Report”, Theo Rose a spus care este adevărul despre relația ei cu Bogdan de la Ploiești. Frumoasa artistă a recunosc că se înțelege de minune cu manelistul, iar faptul că au avut atât de mult succes împreună i-a făcut să se gândească la mai multe colaborări.

Cât despre natura relației lor, Theo Rose a dezvăluit că nu există nimic mai mult decât o prietenie între ea și Bogdan de la Ploiești, dar recunoaște că au fost momente în care atât ea, cât și artistul, au alimentat zvonurile pe care le-au pornit admiratorii lor.

”Între mine și Alex este totul în regulă, să se știe. Oamenii, copii, admiratorii noștri ne-au combinat pe Tik Tok și au imagini cu noi de pe peste tot. De la toate emisiunile, tot, când ne uitam noi mai așa. Uite, recunosc o chestie. Între mine și Bogdan există chimie pe scenă, în primul rând. Atunci când cântăm este o bucurie pe fețele noastre și atunci clar iese cu scântei când se văd imaginile. Bine, și noi am alimentat chestia asta. Noi suntem colegi de studio. Ne vedem în fiecare zi”, a mai spus Theo Rose, în cadrul emisiunii "Showbiz Report" de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest