Adriana Bahmuțeanu și logodnicul George, primele sărbători de iarnă împreună: „Am început cu planuri, proiecte noi, organizare”

 

Cei doi au apărut în premieră alături de băiatul lui George Restivan, care a lăsat America pentru România.

 

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc. După ce Carmen Hara le-a făcut cunoștință, aceștia au decis să se logodească la câteva săptămâni distanță. În viața lor au apărut numeroase schimbări, George acceptând să se mute în România, pentru a fi alături de aleasa inimii lui. Afaceristul a trebuit să-și aducă și băiețelul din America.

 

La început de relație, cei doi au avut un an foarte aglomerat. Acum, au făcut pentru prima oară sărbătorile împreună, iar Adriana Bahmuțeanu a declarat că le-au petrecut alături de un fin, dar și cu multă relaxare. ”Am început bine anul, liniștită. Am fost în vizită la un fin de-al nostru, ne-am relaxat. Ei doi au fost puțin răciți. Am început cu planuri, proiecte noi, organizare. Pentru mine 2022 a fost un an frumos”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

 

Cei doi au numeroase proiecte și pentru anul care a început. Dar cel mai important pentru George Restivan este mutarea în România, alături de băiețelul lui, care trebuie să se acomodeze, în special cu fusul orar și cu școala. ”Au fost multe schimbări și pentru el. S-a mutat din America, a venit aici, a schimbat fus orar, școli. Încă ne acomodăm, dar pot să spun că s-a acomodat. Este născut în California, are dublă cetățenie. Vorbește românește, bunica lui a vorbit cu el română în California”, a spus George Restivan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest