Aida Parascan, povestea unui miracol: Cum a scăpat vedeta de la moarte în accidentul rutier

 

Aida Parascan a împărtășit experiența prin care a trecut în emisiunea "Showbiz Report" de la Antena Stars. La aproape o săptămână de la eveniment, Aida a dezvăluit cum se simte acum. Vedeta a avut parte de un moment de groază, când a fost la un pas de tragedie. Într-adevăr, Aida Parascan a fost implicată într-un accident rutier grav.

Într-un interviu exclusiv acordat în cadrul emisiunii "Showbiz Report", Aida Parascan a discutat despre momentul de sperietură prin care a trecut recent, când a fost implicată într-un grav accident rutier în timp ce se îndrepta spre Bacău. Ea a menționat că se simte bine acum, dar prezintă câteva zgârieturi și vânătăi pe corp ca urmare a incidentului în care a fost implicată. "Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață, trăiesc și am toate motivele să mă bucur de viață. Trebuie să ne bucurăm atât în momentele frumoase, cât și în cele mai puțin fericite din viață. Am câteva zgârieturi și vânătăi", a declarat Aida Parascan exclusiv pentru "Showbiz Report".

De asemenea, Aida Parascan a mărturisit că centura de siguranță a fost cel mai mare ajutor în urma impactului. Chiar dacă viteza era relativ redusă, mașina în care se afla vedeta a "zburat" peste parapet. "Mașina este total distrusă, dar ceea ce oamenii trebuie să înțeleagă este că centura de siguranță mi-a salvat viața. Am zburat peste parapet. Întotdeauna putem învăța ceva din orice experiență. Din aceasta, eu am învățat că viața nu depinde de noi, dar trebuie să știm cum să o trăim și să apreciem fiecare moment al nostru", a adăugat Aida Parascan în interviul acordat pentru "Showbiz Report".

Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident auto în urmă cu câteva zile. Potrivit informațiilor oferite chiar de vedetă, dacă nu ar fi purtat centura de siguranță, ar fi pierdut viața. "Acum 2 ore aș fi putut să mi pierd viața dacă nu aveam centura de siguranță!. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viață! Și DA, ne vedem la Bacău, a fost salvată mare parte din munca mea iar Duminică deși cu câteva zgârieturi voi ține conferința! Atât timp cât sunt în viața voi lupta să aduc Lumina pe Pământ!", a fost mesajul scris de Aida Parascan pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a fost implicată în accidentul care i-a pus viața în pericol.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest