Alex Zănoagă și Simina Loica trec iarăși prin momente cumplite: „A luat o bacterie în spital și i-a fost fatală!”

 

Abia ce și-a repus pe picioare relația cu Simina, iar Alex Zănoagă a fost lovit crunt de o tragedie. Tânărul și-a găsit cu greu cuvintele la Showbiz Report.

 

Alex Zănoagă este în doliu după ce bunicul său a murit, iar tânărul i-a adus un ultim omagiu la Antena Stars. Tânărul și-a găsit cu greu cuvintele, însă a fost important să o aibă alături în aceste momente dificile pe Simina Loica, după o perioadă în care relația dintre cei doi păruse că se destramă.

 

În prezența Siminei, care apreciază că numai Dumnezeu a făcut ca ea să-I fie alături în aceste momente dificile, Alex Zănoagă și-a deschis sufletul și a povestit că bunicul săi i-a fost precum un tată. El a declarat că bătrânul a murit din cauza unei bacterii intraspitalicești.

 

„Îmi este foarte greu, pentru că timp de 23 de ani, bunicul meu a stat aici, în casa părintească și am apucat să-l cunosc destul de mult. Nu ne-a crescut, dar mi-a fost ca un tată. A avut probleme cu inima, i-au pus un aparat... după a fost ok, apoi a făcut o infecție la plămâni. A scăptat și de aia și după a luat o bacterie în spital și aia i-a fost fatală.Fiind bătrân, corpul nu a mai rezistat”, a dezvăluit Alex Zănoagă la Antena Stars.

 

Alex Zănoagă și-a adus aminte cu drag de unele momente trăite alături de bunicul său, atunci când bărbatul, cu hainele murdare de la muncă, venea să-l ia de la școală, iar el îi reproșa soției acestuia ținuta bărbatului. „Când mă ducea la școală, el fiind un om foarte muncitor, mai era murdar pe haine. El rupea din timpul lui ca să mă ducă pe mine la școală și eu când ajungeam acasă îi ziceam bunicii mele „mamaie, îi spui și tu lui tataie să nu mai vină așa murdar când plecăm la școală”. Atunci eram copil, nu știam eu ...”, a spus Alex Zănoagă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest