Alexia Țalavutis își învinge frica și se pregătește pentru o nouă vacanță

 

Alexia Țalavutis nu este speriată de ideea de a merge în vacanță după accidentarea din ultima sa ieșire și a dezvăluit că ea și soțul său plănuiesc să se bucure de o nouă escapadă în Italia.

Într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, artista a afirmat că ea și soțul ei iubesc să călătorească și că sunt deschiși la a merge în cât mai multe vacanțe împreună. Aceasta a precizat că vor merge într-un city break în Italia și că aceasta este prima lor călătorie după accidentul rutier grav suferit în timpul vacanței anterioare.

Alexia Țalavutis a spus că nu este anxioasă în legătură cu ideea de a merge în vacanță, adăugând că nu este pesimistă și că nu se simte afectată de evenimentele negative din trecut. Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că părinții ei sunt tineri și că merg în vacanțe cu ea și soțul ei, deoarece sunt deschiși la distracție și se bucură de timpul petrecut împreună.

„Ne place să călătorim! Chiar ne gândeam că ar fi momentul să plecăm într-un city break în Italia, să ne relaxăm un pic. E prima noastră plecare după vacanța cu accidentul. Sunt foarte pregătită, n-am nicio problemă, n-am nicio anxietate cu plecarea, cu absolut nimic, ba chiar pot să plec și peste ocean. Nu sunt pesimistă, n-are nicio legătură ce ni s-a întâmplat nouă, accidentul cu vacanța, drumul propriu-zis”, a precizat cântăreața.

Cu toate că Alexia Țalavutis și soțul ei au avut parte de neplăceri în vacanța anterioară, aceștia își continuă pasiunea pentru călătorii și se pregătesc să descopere noi locuri și experiențe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest