Alina Ceușan, detalii despre botezul micuțului Rock! Când și unde va avea loc evenimentul: „Vrem ceva ca la cununia noastră”/ VIDEO

 

Alina Ceușan a avut parte de prima apariție televizată, după ce a născut, prin intermediul unui conferințe video, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, unde a oferit detalii despre botezul micuțului Rock.

Alina Ceușan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vlogger-ița se bucură din plin de rolul de mămică și se dedică în totalitate micuțului Rock. Mai mult de atât, fosta concurentă de la „Asia Express” a reușit, între timp, să își împlinească un vis, acela de a deschide un restaurant în Capitală.  

Detalii despre botezul fiului Alinei Ceușan

Pentru că numărul de infectări cu noul coronavirus crește pe zi ce trece, Alina Ceușan și soțul ei, Raul, au decis ca botezul micuțului lor să fie un eveniment restrâns, în care să fie înconjurați doar de cele mai apropiate persoane.

Cât despre locul pe care l-au ales să se desfășoare botezul, Alina Ceușan a mărturisit că deocamdată nu știe, însă dacă evenimentul ar fi avut loc în aprilie, cu siguranță, ar fi fost organizat chiar pe terasa casei lor, așa cum s-a întâmplat și în cazul cununiei civile.

”Pentru botez m-m gândit la un evenimt intim, foarte intim, în familie. Vom fi doar eu, Raul, nașii, părinții și frații. Am vrut să-l facem în aprilie, dar am zis că este foarte târziu. Voiam să facem ceva asemănător cu ceea ce am făcut la cununia noastră civilă, tot restrâns, acasă, pe terasa noastră, însă momentan nu ne-am hotărât. Cel mai probabil o să-l facem acum, destul de repede pentru că au trecut cele șase săptămâni. Încă este o discuție, dar eu sunt de părere că botezul este făcut pentru a binecuvânta copilul, nu trebuie să fie mare tam tam, mai ales cu legile de față, este potrivit să fim doar în familie. Ne-ar fi plăcut să avem acest eveniment la restaurant, dar o să-l facem acasă, la Cluj”, a spus Alina Ceușan în cadrul emisiunii de la Antena Stars, ”Showbiz Report”.

Cine vor fi nașii micuțului Rock

Așa cum era de așteptat, Alina Ceușan și Raul i-au ales ca nași de botez pentru micuțul lor pe Carmen Grebenișan și pe iubitul ei, Alex Militaru.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest