Alina Marymar, declarații exclusive la Antena Stars, despre Mădălina Miu: „A refuzat să vină și la divorț”

 

Scandalul ce-l are în centrul său pe Tzancă Uraganu este departe de a fi încheiat. Logodnica lui, Alina Marymar, a lansat un tir de acuzații spre soția Mădălina Miu.

 

În urmă cu nici o săptămână Mădălina Miu și Alina Marymar și-au aruncat cuvinte greu de reprodus pe rețelele de socializare. Soția lui Tzancă Uraganu a amenințat-o pe logodnica acestuia că o bate până o desfigurează.

 

”La petreceri, la toate alea, cu toate că el nu-mi spunea mie nimic, ești nebună?! Să moară băiatul meu dacă ai scăpat. Du-te la Poliție, dacă vei fi scăpată tu de mine, să moară băiatul meu, Adam, dacă nu te voi desfigura, dacă nu te bat de te p@*!!# pe tine, indiferent cu cine vei fi, indiferent unde vei fi, vino dacă ești șmecheră, că știi unde stau”, a spus Mădălina Miu într-un live.

 

”Ăsta este doar începutul tău, gunoiule! Uitați ce miel era, își cerea iertare și spunea cu gura ei că e o z@#^%. Cinstita asta care a uitat cum au tăvălit-o toți lăutarii. Acest b%#^& are tupeu să vorbească de frumusețe! Mă făcea pe mine ea, că sunt urâtă, transexuala asta satanistă”, a ripostat Alina Marymar.

 

Scandalul între cele două femei din viața lui Tzancă Uraganu este departe de a fi încheiat. Acuzată de Mădălina Miu că și-a făcut conturi false pentru a o înjura și discredita, Alina Marymar și-a spus propria versiune la Antena Stars. Așadar, în direct în platoul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, bruneta a povestit că ea niciodată nu ar sta să facă astfel de jocuri cu Mădălina, astfel exclude varianta în care ar fi făcut conturi false ca să o injure. Alina Marymar a spus că toate acțiunile pe care Mădălina Miu le-a făcut până acum au fost doar din pură gelozie. De altfel, informația care a uimit pe toată lumea a venit atunci când a declarat că actuala soție a lui Tzancă Uraganu, Mădălina, a refuzat să se prezinte la divorț.

 

"Eu nu am avut timp pentru asa ceva. Nu aveam motive sa o înjur pe ea so sa fac acest lucru. Eu niciodată nu am înjurat o pe ea de copil, ce motiv as avea. A făcut totul din gelozie. Ea nu a vrut sa se prezinte la divorț, a refuzat să vină.", a mărturisit Alina Marymar

 

Tzancă Uraganu a postat un mesaj pe rețelele de socilizare cu privire la actuala lui soție din acte, Mădălina Miu, prin care își avertizează prietenii să nu mai colaboreze cu ea pentru melodii. ''Am și eu un mesaj pentru toți prietenii mei soliști, din acest moment, vă rog din toată inima, care credeți că îmi sunteți prieteni și frați, nu mai luați absolut niciun text de la femeia asta, pentru că și-așa lucrează foarte prost. Ea fură melodii și pune un text, ea nu e creatoare. Nu mai luați niciun text de la ea, niciodată. N-are voie să mai intre la nimeni în studio'', a transmis Tzancă Uraganu, pe pagina sa personală de socializare


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest