Amalia Bellantoni, mărturisiri exclusive la Showbiz Report: „Eu sunt capul familiei, o port pe umerii mei!”

 

Începând de sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 16:00, Antena Stars lansează „La Famiglia”, un reality show cu Amalia Bellantoni.

 

Amalia Bellantoni și soțul ei, alături de cei doi copii, au fost prezenți în platoul emisiunii Showbiz Report, unde au făcut mărturisiri în exclusivitate despre noul reality show în care vor fi prezenți, "La Famiglia" și despre întâmplările nefericite cu care s-au confruntat.

 

„Referitor la show-ul " La Famiglia", noi suntem aici în varianta minimalistă, dar vin și părinții, nepoții și toți ceilalți. Implică un efort foarte mare din partea mea, pentru că ceea ce fac eu este o meserie foarte grea, sunt capul familiei, o port pe umerii mei. Eu am studiat limbile străine și am diplome de traducători, iar ca să fac și eu un ban în plus când nu merge nimic pe pandemia aceasta, eu sunt traducător autorizat și de încredere", a declarat Amalia Bellantoni pentru Antena Stars.

 

Sicilianca a rememorat un episod de care nu-și aduce aminte cu prea mare bucurie, anume momentul în care ferma pe care o deține împreună cu soțul său a fost spartă și le-au fost furate mai multe utilaje și bunuri cu valoare atât materială, cât și sentimentală. Incidentul nu poate fi uitat prea repede de către blondină, mai ales că nu a reușit să recupereze nimic din lucrurile care i-au fost furate.

 

,, Au fost foarte multe momente grele, pe care am vrut să le uităm, dar nu ai cum. O persoană de încredere ne-a spart ferma și ne-a luat multe mașinării pe care le foloseam acolo. Pe individul respectiv îl cunoaște tot satul, este hoțul satului, noi nu am știut asta. A trebuit să vedem pe propria noastră piele. Nu am reușit sa recuperăm nimic pentru că nu am avut colaborarea poliției. Noi știm cine este, însă este o problemă mare”, a mai spus vedeta.

 

Cu câteva zile în urmă, referitor la emisiunea ce e gata să înceapă la Antena Stars, sicilianca a mai spus: „Astfel, în La Famiglia, cu Amalia Bellantoni, în fiecare sâmbătă, de la 16.00, la Antena Stars, telespectatorii ne vor putea urmări în activităţi dintre cele mai diverse – creşterea animalelor, plantarea legumelor pentru business şi nu numai, diverse activităţi din zona producţiei de mozzarella – inclusiv mulsul animalelor pe care acum ceva timp nici măcar nu m-aş fi gândit că le-aş fi putut vedea în vecinătate, darămite să stau în preajma lor. Crescută la oraş, cu studii superioare şi călătorind în jurul lumii ca stewardesă o perioadă destul de îndelungată, nu m-am gândit vreodată că voi ajunge la coada vacii!”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest