Amănunte exclusive din culisele nunții Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda! Se pregătesc să devină părinți pentru prima dată? VIDEO

 

În urmă cu doar câteva zile a avut loc nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda, un eveniment restrâns, la care au fost invitate doar cele mai apropiate persoane ale celor doi, dar și unde nu s-au respectat foarte multe tradiții românești. În direct la “Showbiz Report”, cei doi artiști au oferit amănunte exclusive din culisele cununiei, dar și despre planurile pe care le au în viața de cuplu.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase și fresh cupluri din lumea mondenă românească. Recent, cei doi și-au unit destinele atât în fața ofițerului stării civile, cât și în fața lui Dumnezeu, însă evenimentul a fost unul destul de… atipic, dat fiind că au decis de comun acord să nu aibă nași de cununie.

În direct la “Showbiz Report”, Cleopatra Stratan a dezvăluit că totul a decurs exact conform planului, iar evenimentul a fost mai frumos decât se aștepta, mai ales că alături de ei au fost cele mai dragi și apropiate persoane.

”A fost exact așa cum ne-am așteptat să fie, chiar mai frumoasă decât ne-am așteptat. Cel mai important pentru a fost că noi ne-am simțit bine și că oamenii de lângă noi s-au simțit bine și relaxați. A fost o petrecere ca între prieteni. N-am făcut nimic din ce se zice, doar întâmpinarea oaspeților, aruncatul buchetului și dansul mirilor. Și dansul a fost spontan”, a declarat Cleopatra Stratan.

În continuare, Edward Sanda a adăugat că deși nunta lor a fost catalogată drept una “controversată”, atât el, cât și partenera sa de viață sunt de părere că genul acesta de eveniment trebuie să decurgă exact așa cum protagoniștii își doresc, nu cum spun cei din jur.

Mai mult decât atât, Edward Sanda a dezvăluit că este pregătit să devină tată pentru prima dată, deși are o vârstă destul de fragedă.

”A fost diferită, nu neapărat controversată. Toată lumea e obișnuită după un anumit tipar, lumea vorbește. Doar aruncatul buchetului s-a făcut, atât. Mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur”, a spus și Edward Sanda, completat de soția sa care spune că ar fi o mamă permisibilă cu bebelușul ei, dar care subliniază că, deși au susținerea familiei, acest lucru nu se va întâmpla prea curând: ”Nu am făcut nimic că ne-am grăbit, am făcut că am simțit, când o să simțim să avem un copil o vom face. Părinții ne susțin în orice și dacă am avea un copil”, a mai spus și Edward Sanda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest