Ana Baniciu, copleșită de Edy Kovacs de ziua ei: „Nici nu mai contează cadourile, important e…”

 

Cântăreața este sărbătorita zilei! Fata lui Mircea Baniciu a declanșat fieste de ziua ei încă de seara trecută.

 

Ana Baniciu este mai fericită ca niciodată în brațele lui Edy Kovacs, iar ziua de naștere pe care și-o serbează astăzi a fost un motiv în plus pentru ca partenerul să-I arate cât de mult o iubește. Vedeta a dezvăluit că cel care i-a făcut deja cele mai frumoase cadouri a fost logodnicul ei. Cu toate acestea, a ținut să sublinieze că nu obiectele sunt importante, ci faptul că se înțeleg de minune contează cel mai mult.

„În ziua asta specială îmi dau seama că sunt foarte iubită și norocoasă. Am primit și flori și mesaje. Aseară chiar am primit un tort de la prietenii și vecinii mei. Singura problemă a fost că nu a funcționat bricheta și nu au putut aprinde lumânările. (...) Edy s-a pregătit cu multe cadouri. Nici nu mai contează cadourile, important e că ne înțelegem și suntem fericiți”, a spus Ana Baniciu la Antena Stars.

 

Cântăreața a mai atins un subiect important. Având în vedere că iubirea e mare și deja au făcut pasul de a se logodi, nunta face parte din planurile de viitor ale Anei și ale iubitului ei, Artista a spus că nu au stabilit o dată, pentru că așteaptă să treacă pandemia.

 

„Să terminăm cu pandemia asta și să avem o nuntă liniștită, normală. Nu ne-am gândit la o dată și nu mă ascund. Nu ne-am gândit, pentru că am zis să treacă perioada asta și vrem să fim relaxați și să avem o petrecere exact așa cum ne-o dorim”, a spus Ana Baniciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest