Ana Maria Mocanu, de urgență la spital după infecția cu Covid 19: „Am slăbit rău, în prezent am 44 de kilograme”

 

În cadrul emisiunii Showbiz Report, fosta asistentă TV a povestit prin ce a trecut după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

 

Ana Maria Mocanu a învins Covid 19, însă perioada de recuperare a fost mai mult decât groaznică pentru vedetă. Ea a ajuns de urgență la spital, după ce s-a confruntat cu o serie de probleme, a căror cauză nu o știe cu siguranță nici în momentul de față. În cadrul emisiunii Showbiz Report, șatena a povestit momentele grele prin care a trecut și a dezvăluit care este starea ei de sănătate în prezent.

 

,, Eu am fost testată pozitiv cu COVID-19, eram în a 10 zi de tratament, terminasem antibioticul și mai aveam de luat doar niște vitamine, eram acasă. În ziua a zecea am început să mă simt foarte rău, am rămas fără voce, răgușisem din nou. Simțeam din creștetul capului până în tălpi o senzație de arsură, îmi frigea tot corpul. Atunci am sunat un prieten, am fost de urgență la spital, mi s-au făcut perfuzii și tratament pe venă și m-au trimis acasă. A doua zi m-am trezit mai rău, mai umflată, mă mânca tot corpul, m-am scărpinat până la sânge", a declarant Ana Maria Mocanu pentru Antena Stars.

 

Cauza alergiei nu a fost depistată, doctorii având mai multe supoziții în această privință. Cert e faptul că, pe lângă Covid și pneumonie, Ana Maria Mocanu a suferit și un atac de panică, astfel încât a avut nevoie de strictă supraveghere medicală pentru mai multe zile.  

 

,,Medicii nu au putut să îmi spună exact de la ce am făcut alergie, pentru că ei s-au chinuit să mă scoată din starea respectivă. Aveam și Covid și pneumonie, iar ei au încercat să mă stabilizeze. Am făcut un atac de panică, m-am speriat foarte tare, atunci am sunat la salvare, nu mai puteam să mai respir, m-au internat de urgență. Am stat în spital în jur de 4 zile, iar după am plecat acasă. Mi s-a recomandat să merg la un medic specialist, la un alergolog, însă eu nu pot face acest lucru pentru că încă sunt pe tratament. Prima săptămână am luat 12 pastile pe zi Părinții mei nu au știut de starea mea, doar surorile mele, veneau cu pachețelul la spital. Medicii mi-au spus că există riscul să fi făcut o alergie de la Covid. Am mai rămas cu semne pe corp, azi am uitat să îmi iau tratamentul și m-am trezit cu fața roșie”, a povestit vedeta la Showbiz Report.

 

Este și o jumătate plină a paharului în toată această poveste. Trecând peste semnele care i-au rămas pe corp, vedeta are o siluetă fantastică, ajungând, fără voia ei, ci din cauza bolii, la 44 de kilograme. „În prezent iau în jur de 6 pastile pe zi, iau și pentru imunitate. Când o sa termin cu tratamentul o să merg la un alergolog, să fac toate testele. Ori am făcut de la boală sau a fost o reacție adversă a medicamentelor. Nu am mai pățit asta în trecut, a fost pentru prima dată, m-am speriat foarte tare. Am slăbit foarte mult, am 44 de kilograme în prezent”, a spus Ana Maria Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest