Anamaria Ferentz, dezvăluiri despre viața din America și iubitul ei

 

Anamaria Ferentz, cunoscuta cântăreață și prezentatoare de televiziune, a acordat un interviu pentru Showbiz Report în care a dezvăluit detalii despre viața sa din America și relația sa cu iubitul american. Vedeta se află în prezent în California, împreună cu familia sa, și a mărturisit că este mai fericită ca niciodată.

Întrebată despre viața sa în America, Anamaria a dezvăluit că este puțin greu să se conecteze la emisiuni din cauza diferenței de fus orar. "E foarte greu să mă vedeți, pentru că e diferența de fus orar atât de mare, încât dacă este emisiunea de dimineață înseamnă că la mine e foarte târziu, noapte și toată ziua am stat la piscină nemachiată, m-am machiat acum ca să arăt decent pentru emisiunea voastră. Sunt în California pentru că am venit la turneul de tenis, am venit la finală, plus o vacanță cu familia", a declarat artista.

Anamaria a dezvăluit și că și-a sărbătorit iubitul american, căruia i-a făcut un cadou special, o melodie de "La mulți ani" cântată în engleză. "A fost ziua de naștere a iubitului meu. Am sărbătorit foarte frumos, i-am făcut o petrecere surpriză, i-a plăcut foarte mult, a zis că a fost cea mai frumoasă zi din viața lui. I-am făcut cadou o melodie de 'Happy Birthday', am făcut o melodie pentru ziua de naștere", a adăugat ea.

În ceea ce privește viața alături de iubitul ei, Anamaria a declarat că este foarte fericită și că mereu și-a dorit să aibă o familie numeroasă. "Păi știi cum e, dacă îți dorești copii și ești toată ziua pe drumuri și nu-i faci, până la urmă nimerești pe cineva care să aibă destui. Sunt Albă ca Zăpada și cei 7 pitici! Sunt cinci băieți și două fete. O să venim și în România, dar când sunt copiii un pic mai mari, să înțeleagă și ei ceva, poate îi învăț românește până atunci", a declarat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest