Anamaria Prodan, relație specială cu fostul soț! „E un om cum puțini se nasc! Îl iubesc și acum!”

 

Impresara a făcut o serie de mărturisiri în exclusivitate la Antena Stars despre relația pe care o are cu Tiberiu Dumitrescu, fostul ei soț.

 

Anamaria Prodan a dezvăluit că ia decizii împreună cu Tiberiu Dumitrescu inclusiv în privința băiatului lui Laurențiu Reghecampf, Bebeto. Cel mic o va urma pe Sara la Academia din SUA, iar fostul baschetbalist este cel care a aranjat totul pentru copilul lui Reghe. Dacă acum se află în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, aflându-se la cuțite, în schimb, cu Tibi, Anamaria Prodan spune că a rămas prietenă, acesta fiind un ajutor de nădejde în deciziile importante pe care vrea să le ia, cerându-i de fiecare dată părerea. Mai mult, ea a declarat că „îl iubesc și acum”.

 

„Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. În lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo. Există viață după Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan. pentru Antena Stars.

 

Sexy-impresara nu crede că există grad de comparație între cei doi bărbați cu care a fost căsătorită, apreciind că Tibi Dumitrescu este net superior lui Laurențiu Reghecampf. „Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. Vorbești despre lucruri care în timp le realizezi. Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult. M-am gândit că dacă Reghe e prins ca un elastic și eu îl trag, mă rugam la Dumnezeu să se rupă de aici, dar el s-a rupt din partea cealaltă”, a spus Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest