Anamaria Prodan vorbește despre noul iubit: "M-a cucerit cu felul său de a fi"

 

Impresara Anamaria Prodan și-a făcut publică relația cu noul său iubit și a mărturisit că este foarte fericită alături de el. Într-un interviu exclusiv pentru Showbiz Report de la Antena Stars, Anamaria a dezvăluit câteva detalii despre noul său partener de viață, spunând că este un bărbat care o răsfață și o face să se simtă așa cum trebuie.

Întrebată cum s-a cunoscut cu noul iubit, Anamaria a explicat că totul s-a întâmplat natural, când oamenii au început să se apropie de ea din cauza scandalului cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Vedeta a spus că noul ei partener de viață a cucerit-o cu felul său de a fi, cu bărbăția și forța sa, atât financiară, cât și din punct de vedere al personalității, știind cum să conducă o femeie și să o ridice.

„Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos. M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”, a spus Anamaria Prodan.

 

De asemenea, Anamaria a vorbit și despre faptul că a slăbit și a spus că este foarte mândră de regimul său de viață sănătos. Impresara a precizat că este împlinită și fericită alături de copiii și prietenii săi și că drumul vieții sale este lin și plin de lumină. „Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos! Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine. Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie”, a mărturisit vedeta.

În ceea ce privește scandalul cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria a afirmat că și-a cerut scuze pentru tot ce s-a întâmplat și că este important pentru copiii săi să vadă respect, disciplină, ordine și demnitate în familie. Vedeta a spus că nu mai dorește să discute despre fostul său soț și că tot ceea ce s-a întâmplat a fost doar un vis urât din care s-a trezit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest