Anca Serea, dezvăluiri din relația de cuplu: „Nu este ca și cum îmi cumpără integritatea”

 

Anca Serea, cunoscută pentru frumusețea și integritatea sa, a vorbit despre cadourile pe care i le face soțul ei, Adrian Sînă. Deși mulți ar crede că artistul o răsfață cu cadouri scumpe, vedeta a dezvăluit că nu este impresionată de obiecte și că acestea nu funcționează nici atunci când cei doi se ceartă.

Cu o căsnicie de invidiat și copii care o fac fericită în fiecare zi, Anca a dezvăluit că integritatea și iubirea ei nu pot fi cumpărate cu cadouri. Însă, atunci când apar momente de tensiune între ei, Adrian este mereu cel care depune eforturi cu gesturi tandre pentru a o ajuta să îi treacă supărarea.

"Nu este ca și cum îmi cumpără integritatea sau iubirea cu anumite obiecte. Sub nicio formă! Dimpotrivă, pe acestea mi le permit și eu singură, pentru că de aia muncesc. El este întotdeauna cel care vine să mă pupe înainte de culcare sau să mă țină în brațe ca să îmi treacă supărarea." - a declarat Anca Serea într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

De asemenea, vedeta a lăudat romantismul soțului ei, Adrian Sînă, spunând că acesta îi cumpără des cadouri pentru că o iubește și îi place să o facă fericită. Cu toate acestea, pentru Anca, cel mai important este că Adrian nu uită să îi arate mereu iubirea și respectul față de ea.

În concluzie, Anca Serea și Adrian Sînă formează un cuplu frumos și arată că gesturile simple și iubirea adevărată sunt cele mai importante într-o relație de cuplu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest