Anca Țurcașiu, obsedată de controlul greutății corporale:„Niciodată nu mi s-a părut că sunt suficient de slabă”/ VIDEO

 

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul autohton, dar pentru a arăta așa, vedeta a recunoscut că a fost dintotdeauna extrem de strictă cu propria persoană în ceea ce privește alimentația, fiind obsedată de controlul greutății corporale de la o vârstă fragedă!

Pentru Anca Țurcașiu vârsta este doar un număr. Ajunsă la 50 de ani, vedeta le dă clasă multor domnișoare de 20 de ani, iar imaginile pe care le-a postat pe contul ei de socializare din vacanțele exotice, în care era îmbrăcată sumar, stau drept mărturie.

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Anca Țurcașiu a recunoscut că a fost dintotdeauna extrem de strictă cu propria persoană, iar asta pentru că niciodată nu s-a considerat suficient de slabă.

„Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte”, a mărturisit Anca Țurcașiu la Antena Stars.

Potrivit spuselor actriței, motivul pentru care a fost obsedată de controlul greutății corporale a constat în teama de a nu moșteni metabolismul părinților ei supraponderali. Totodată, Anca Țurcașiu a dezvăluit că în momentul în care numărul pe care îl vedea pe cântar a devenit mult prea important în viața ei, a renunțat la obsesia de a verifica în fiecare dimineață câte kilograme are.

Obsesia pe care am avut-o toată viața, născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucru minunat, am ajuns la greutatea din adolescență, 57 de kilograme, la 1,72 cm", a dezvăluit actrița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest