Andreea Popescu, detalii exclusive despre cea de-a doua sarcină! Cum i-a dat vestea soțului/ VIDEO

 

Andreea Popescu este în culmea fericirii, după ce a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară! Fosta dansatoare a oferit detalii exclusive despre cea de-a doua sarcină, în direct la “Showbiz Report”, unde a dezvăluit și cum i-a dat vestea soțului.

După ce a dispărut din lumina reflectoarelor, viața Andreei Popescu s-a schimbat radical! Fosta dansatoare a Deliei s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu și a ales calea credinței, transformându-și total stilul de viață.

Va deveni mamă de fetiță

Andreea Popescu a dezvăluit că poartă în pântece o fetiță pe care o va numi Anastasia, iar micuța va completa perfect tabolul de familie, dat fiind că deja are un băiețel cu soțul ei. Deși micuțul Ioachim a fost gelos atunci când a aflat că mama lui va aduce pe lume un copil, cu multă înțelepciune, fosta dansatoare din showbiz a știut cum să îi explice și să îl facă să înțeleagă că va trebui să fie un frate mai mare responsabil.

Cum i-a dat vestea soțului

Potrivit spuselor dansatoarei, soțul ei a fost cel care s-a gândit că ar putea fi însărcinată, iar asta din cauza schimbărilor de dispoziție dese pe care le avea. Deși Andreea Popescu a crezut inițial că este imposibil așa ceva, a făcut totuși testul de sarcină cu patru zile mai devreme decât a fost normal și mare i-a fost mirarea atunci când a văzut rezultatul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest