Andreea Tonciu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară: “Vreau să mă mut într-o casă mai mare!”/ VIDEO

 

Andreea Tonciu a lipsit o bună bucată de timp din lumina reflectoarelor pentru a se dedica în totalitate vieții de familie. Mama unei fiice minunată și soția desăvârșită a unui bărbat care ar face orice pentru ea, vedeta a mărturisit că își dorește ca tabloul de familie sa se extindă cu încă un membru.

Prin intermediul unei conferințe video, Andreea Tonciu a intrat în direct, în cadrul emisiunii “Showbiz Report”, unde a oferit amănunte despre viața sa de familie. Aflată în Turcia, alături de soțul ei, într-o vacanță de vis, vedeta a dezcăluit că își dorește să mai aibă un copil cu Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu a ținut să precizeze că deși își dorește să mai devină o dată mamă, planul va începe abia din luna septembrie, dat fiind că vara aceasta are multe proiecte pe care trebuie să se axeze.

”Poate din septembrie când ne vom duce noi doi. Deocmanda nu ne gândim la așa ceva, avem alte priorități. Dacă s-ar întâmpla nu sunt adepta să-l dau afară și normal că l-aș opri”, a spus Andreea Tonciu.

Vrea să se mute într-o casă nouă

Iar pentru că o familie mai mare, cere un spațiu mai mare de locuit, Andreea Tonciu a mărturisit că își dorește să se mute într-o casă mai spațioasă, unde să se bucure de cele mai importante persoane din viața ei.

”Vreau să mă mut într-o casă mai mare, îi spun soțului de un an și ceva că vreau să mă mut într-o casă mai mare”, a mai spus bruneta la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest